Mälardalens Högskola

Som vanligt så har den här dagen också gått till att ordna inför resan. Växlat pengar, köpt viktiga saker och tagit min sista spruta. Nu återstår, det jag kan komma på  en adaptor och något som jag givetvis har glömt bort.
Men det kommer väl mamma ihåg iallafall. Men idag när vi gick på malmös gator så ringde det en tjej ifrån mälardalens högskola och ville erbjuda mig en plats där! VA? Jag har inte sökt in där så jag fattade ingenting... men kände mig lite stolt och utvald, om det nu bara är några de har ringt och inte hela Sverige. Men hon sa inget om vilket program det var så! Sedan har jag träffat Lina och sagt farväl, mös med fika här hemma. Men snart får jag träffa Lotta!

Tänk er, det är bara 6 dagar kvar tills jag lämnar allt här hemma. Jag börjar få resefeber! 


11 dagar kvar

Fick sms av elise innan idag och hon kanske kunde fixa fribiljetter till etage på onsdag. Så det blir antagligen den sista utgången innan jag reser, om jag hinner bli frisk innan dess då.

Idag har jag försökt packa, gick inget vidare. Så tog fram datorn och vips så hade jag fått ett mejl av Lotta där hon hade skrivit vad hon har i sin resväska, så det kommer att hjälpa mig mycket. Så nu är det bara 11 dagar kvar tills jag sätter mig på planet, och jag är jättenervös.

I menyn så står det "var är vi nu?" där kan man då f
ölja på karta var vi är i Australien.
Jag hoppas alltså på att kunna uppdatera den i Australien, så ni kan se var vi är.

sista utgången innan jag lämnar sverige

Började hemma hos mig med lite förfest, var väl en 13 stycken om jag inte minns fel. Sedan blev det utgång, eller ja  mejeriet och kulturen! Men jag hade skoj så tack alla för den här underbara kvällen :)

Fler utgångstillfällen kommer jag nog inte att hinna med, denna veckan/helgen ska jag jobba och nästa igen har min kära familj semester, så den är ju vikt åt dem plus helgsjobb.
Så nu är det bara 2 veckor kvar tills dess att jag sätter mig på flyget. Kan knappt förstå det!

Så den här helgen har varit lyckad,  i fredags var jag och mamma  på bio och såg Harry Potter och åt underbar chokladfondue :)

Matilda vem?

Matilda heter jag & är en 19-åring tjej som precis har tagit studenten. 
Bor numera i Lund sedan ett år tillbaka, innan bodde jag på landet, närmare sagt i lilla Harlösa. På min fritid spelar jag fotboll, umgås med kompisarna och familjen.

Från och med den 3:e Augusti kommer jag att vara nere i Australien för att backpacka med min kompis Lotta. Så här kan du  följa med om vad som händer på vårt livs äventyr.


 


3 veckor kvar

Det börjar närma sig nu! idag är det bara 3 veckor kvar tills dess att jag sätter mig på planet som kommer ta mig till Lotta och Australien. Tänk er 4 hela månader i Australien med Lotta, wohho kommer bli de bästa månaderna i mitt liv!
Så denna och nästa vecka kommer jag att jobba, men den sista ska jag bara jobba på lördagen, så jag hinner umgås så mycket som möjligt med min familj som har semester då.

Det är så mycket som ska ordnas, sådant som man inte tänker på. Har en hel del kvar att fixa, men det är bara småsaker. Jag börjar bli lite nervös nu ;)

3 veckor kvar!

RSS 2.0